REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

30 Haziran-06 Temmuz 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  3. Merkez Bankası

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  4. Engereğin Gözü

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  5. Akan Nehir Gibi

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  6. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  7. Günübirlik Hayatlar

    Irvin D. Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  8. Günde Bir Doz Kedi

    Syou Ishida

      (Athica Yayınları)
  9. Edebi ve Edepsiz Beyoğlu

    Umur Talu

      (Literatür Yayınları)
  10. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Intermezzo

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  3. Istanbul

    Orhan Pamuk

      (Faber & Faber)
  4. The Bell Jar

    Sylvia Plath

      (Faber & Faber)
  5. Breasts and Eggs

    Mieko Kawakami

      (Pan MacMillan)
  6. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
TELDOLAP
ISBN: 978-975-14-1735-0
Sayfa Sayısı: 232
Ebat: 210 x 260 mm
Yayın Tarihi: 03.10.2016
Fiyatı: 625.00 TL

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler



"Bir kavanoz mucize"

Doğal ve sağlıklı beslenmenin püf noktalarını bu kitapla keşfedin...

Büyükannelerimiz yiyecekleri saklardı, çünkü şimdi olduğu gibi her mevsim her şeyi bulmak mümkün değildi. Meyveler sebzeler mevsiminde çıkar, tazeyken bol bol tüketilir ve kış için çeşitli yöntemlerle saklanırdı. Domates çıkmış, denirdi. Bu yıl erken çıkmış, diye şaşırılırdı. Yaz sonu konservesi, salçası yapılır, turşusu kurulur, güneşte kurutulur, tuza basılırdı. Biz de Teldolap’ta iç sesimizi dinliyor ve kuşaktan kuşağa aktarılan bu anonim reçeteler sayesinde en eski alışkanlıklarımızı devam ettiriyoruz. Yiyecekleri saklıyor, yazdan kışa, kıştan yaza hazırlıklar yapıyor, mevsimine uygun besleniyor ve doğanın mucize akışına kendimizi bırakıyoruz. 

Teldolap dünyasındaki geleneksel tariflerin yanı sıra, şekersiz marmelatlar ve kurabiyeler; çocuklar için ev yapımı pestiller; granola ve müsli gibi kahvaltı alternatifleri; badem sütü ve mandalina şurubu gibi organik tariflerle siz de kendi mucize kavanozlarınızı hazırlayabilirsiniz.